Opremljanje prostorov

Antikvitete Lipovec

Opremljanje prostorov

Antikvitete Lipovec

Notranja oprema je pomemben del vsakega doma in tudi razlog, zakaj imamo radi svoj dom in se v njem dobro počutimo.

Starine in umetnine naredijo katerikoli ambient bolj zanimiv in mu dajo veliko značaja. Če imate sodoben dom, je lahko izziv, kako pomešati starinske predmete z ostalo notranjo opremo. Bodite ustvarjalni že pri nakupu, predvsem pa pri postavitvi starine v ambient.

Ne bojte se načela mešano, a ujemajoče –  sodobna notranja oprema in starine sodijo skupaj. Bodite drzni in pogumni! Ustvarite osupljiv interier in toplo vzdušje. Pri tem pa vam bomo z veseljem v pomoč ….

Dragoceni starinski premeti in umetnine se namreč kupujejo v uglednih prodajnih galerijah! Zaposleni vam bomo pomagali poiskati predmet (pohištvo, lestenec, ogledalo, umetniško sliko,…) za vaš ambient, ki bo odlično dopolnjeval notranjo opremo, ki jo že imate doma.  Hkrati pa jamčimo, da je vsak predmet vreden svoje cene. Da je pristen, originalen, skrbno in strokovno obnovljen ….

Hvaležna vam bo tudi narava ….. Z uporabo predmetov, ki so pred vami že imeli drugega lastnika, dajete novo življenje nečemu, kar je bilo že ustvarjeno, bodisi pred 50 ali 300 leti. 

Primer opreme direktorske pisarne in graščine v Oplotnici, iz prve polovice 17. stoletja (1. nadstropje, namenjeno protokolarni dejavnosti občine Oplotnica, imenovano “Piano Nobile”).