Povpraševanje po kosih s karakterjem

Antikvitete Lipovec

Povpraševanje po kosih s karakterjem

Antikvitete Lipovec

Stilsko je večno modno

Ljubitelji večno modnega kakovostnega pohištva se razglejte v salonih, kot je denimo podjetje Antikvitete Lipovec iz Maribora, ki se po besedah direktorja Tomaža Lipovca ukvarja s kakovostno restavriranim starinskim pohištvom in dekorativnimi predmeti iz različnih časovnih obdobij – od 18. in 19. do začetka 20. stoletja:

“To je pohištvo, ki je ves čas v modi, spreminja se le priljubljenost posameznih stilov. Zadnja leta je poleg vedno priljubljenega meščanskega bidermajerja zelo iskana tudi dunajska secesija. Za oba stila so značilni čistost linij ter vrhunski materiali in izdelava.”

Na vprašanje, kaj salon najbolj odlikuje v primerjavi s konkurenco, odgovarja: “Prednosti podjetja so široka ponudba, tudi prek spleta, ter visoko izobražen kader s področja prodaje, odkupa, svetovanja in restavriranja. Poslovna strategija podjetja je zgraditi vzajemno zadovoljive dolgoročne odnose s kupci s posredovanjem kakovostnih in cenovno sprejemljivih izdelkov uporabne umetnosti, z vsemi pred- in poprodajnimi storitvami: svetovanjem, distribucijo, garancijo in servisnimi storitvami.”

Katja Cah Švarc, Moj dom, februar 2007