Wooditbe, fashion & design

Antikvitete Lipovec

Unikatne lesene torbice Wooditbe.  Prestiž, edinstvenost, okoljska odgovornost in perfekcija izdelave. Oblikovanje in izdelava: Tomaž Lipovec

Slovenija je tretja najbolj gozdnata država v Evropi in les je naše naravno bogastvo. Iz ljubezni lesa in globokega spoštovanja do narave, je bila ustvarjena blagovna znamka Wooditbe (prvi ustvarjeni izdelki so se tržili pod blagovno znamko Danito).

Leseni izdelki Wooditbe so unikatni, v celoti ročni izdelani v Sloveniji,  iz najbolj kakovostnih, naravnih materialov, s certifikatom Art & Craft Slovenija.

So preplet tradicionalnih veščin in znanj v oblikovanju lesa ter  modernega dizajna.

Les, kot naravni element v oblikovanju, ima trajno lepoto, na dotik je topel in prijeten. Njegovo uporabnost in trajnost dosegamo z izpolnjevanjem zahtevnih standardov in natančno obdelavo.  Vse faze v procesu oblikovanja izdelkov (od skiciranja do končne zaščite izdelka) so opravljene ročno, v naši delavnici.

Wooditbe uporablja domače in afriške drevesne vrste (zebrano, palisander, wenge), kot tudi tiskan dekor furnir in najbolj kvalitetno usnje. Z uporabo vezane plošče je omogočeno ustvarjanje  krivulj in okroglin.  Zato je vsak izdelek edinstven in nekoliko drugačen.

Wooditbe izdelki so zaščiteni z več plastmi 100% naravnega, vodoodpornega olja, ki ščiti les pred vremenskimi vplivi in manjšimi poškodbami ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Embalaža (za nekatere naše izdelke) je izdelana v Varstveno- delovnem  centru POLŽ (VDC POLŽ Maribor), iz okolju in naravi prijaznega naravnega bombaža. VDC POLŽ je javni socialno varstveni zavod, ki vključuje osebe z motnjo v duševnem in telesnem razvoju.

Spletna stran: www.wooditbe.si

Wooditbe