Praznični katalog Steklarne Rogaška 2023

Zur Wunschliste hinzufügen
Zur Wunschliste hinzufügen
Kategorie: Schlagwort:

Dobrodošli v prebiranju PRAZNIČNEGA KATALOGA STEKLARNE ROGAŠKA,  kjer predstavljamo izjemen svet ročno izdelanih mojstrovin, trajnostnih stvaritev in umetnosti obdarovanja. Vabimo vas na navdihujoče popotovanje skozi čudovite izdelke in edinstvene praznične ideje.

V današnjem hitrem tempu življenja se pogosto oziramo k iskanju pristne vrednosti v trajnostnih in ročno ustvarjenih predmetih. V tej izdaji revije bomo raziskali bogat svet izdelkov, ki so rezultat spretnih steklarskih rok. Odkrivali bomo zgodbe za vsakim izdelkom, ki pripoveduje o strasti, trudu in znanju, ki so bili vloženi vanje. Skozi vsebino se boste sprehodili po galeriji ustvarjalnosti, kjer se srečujeta tradicija in sodobnost.

Praznični čas je obdobje, ko imamo priložnost izraziti svojo naklonjenost svojim najdražjim. V tej izdaji bomo raziskali umetnost obdarovanja – kako izbrati unikatna darila, ki nosijo pomen in čustva. Ideje za personalizirana darila ter atraktivne embalaže bodo zagotovo navdihnili vse ob prazničnem obdarovanju.

V reviji boste odkrili posameznike, ki s svojimi izdelki in idejami ustvarjajo trajnostno prihodnost in širijo radost ob prejetem darilu. Naj vas njihove zgodbe navdihnejo, da boste tudi sami prispevali k lepšemu in bolj trajnostnemu svetu.
Naj bo branje prijetno in navdihujoče!

Za cenik izdelkov iz praznične ponudbe nas kontaktirajte na mail: info@antika-lipovec.si. Izdelki iz kataloga so na voljo tudi v naši prodajalni, po enakih cenah!

 

Anfrage absenden

Praznični katalog Steklarne Rogaška 2023

Praznični katalog Steklarne Rogaška 2023

Varovanje podatkov in zasebnosti